Bij Stephanie
Augustus 2015, we namen een sprong in het diepe. Bakkerij ‘Bij Stephanie’ opende voor het eerst haar deuren in Bevel.
Verfijnd en met liefde maakte Dries dagelijks vers brood in de bakkerij van zijn ouders in Bouwel.
In de eerste jaren was het doel vooreerst de kwaliteit te behouden. In de jaren die volgde werd het assortiment aanzienlijk uitgebreid.
Na veel wikken en wegen en met het oog op een betere service en kwaliteit, namen we de beslissing om te gaan voor een volledig vernieuwde bakkerij met winkel. Een toegankelijke en hedendaagse zaak, waar men terecht kan voor veel meer dan alleen maar brood.
Verfijnd en met liefde maakte Dries dagelijks vers brood in de bakkerij van zijn ouders in Bouwel.
In de eerste jaren was het doel vooreerst de kwaliteit te behouden. In de jaren die volgde werd het assortiment aanzienlijk uitgebreid.
Na veel wikken en wegen en met het oog op een betere service en kwaliteit, namen we de beslissing om te gaan voor een volledig vernieuwde bakkerij met winkel. Een toegankelijke en hedendaagse zaak, waar men terecht kan voor veel meer dan alleen maar brood.